top of page

HEURA GAYA I ESCUÉ

Nascuda a Juneda (Garrigues) al 1987.

Va realitzar els seus primers estudis musicals a les escoles de música municipals de Juneda i les Borges Blanques, i més endavant va cursar estudis de música tradicional a l'Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya (AMTP) de Lleida i Barcelona, on es titulà en: Instrumentista Tradicional i Mestra Instrumentista Tradicional en l'especialitat de gralla.

Després de realitzar estudis superiors de Belles Arts va continuar els estudis musicals a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on es graduà en l'especialitat de gralla tot obtenint matrícula d'honor en el projecte final de carrer que dedicà a la interpretació i composició per aquest instrument. Posteriorment realitzà tres cursos de grau superior en l'especialitat de Cant Clàssic a la mateixa escola.

 

 

Instrumentista Tradicional - Estudis i titualció en l’especialitat de gralla cursada a l’Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP) del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. (Lleida) (2004-2006) 

Obtenint un un 8,75 en la prova per obtenir el títol i cursada amb el professor Daniel Carbonell.

Mestra Instrumentista Tradicional - Estudis i titualció en l’especialitat de gralla cursada a l’Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP) del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. (Barcelona) (2006-2008) 

Obtenint un un 9 en la prova per obtenir el títol i cursada amb el professor Daniel Carbonell.

Llicenciatura en Belles Arts -  Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB) (2005-2007). 

No finalitzat - Fins al 3er curs.

Grau en música - En l’especialitat d’Interpretació de la Gralla - Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) (2012).

Obtenint Matrícula d’Honor en el projecte de final de carrera i cursada amb el professor Daniel Carbonell.

Grau en música - Segona especialitat en Cant Clàssic - Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) (2012-2015). 

No finalitzat - Fins al 3er curs. Cursada amb les professores Mireia Pintó i Assumpta Mateu.

Màster en professorat d'Educació Secundària - En l'especialitat de música. Universidad Internacional  Valenciana (VIU) (2019-2020). 

 

Des de joveneta ha compaginat els estudis amb l'activitat laboral com a intèrpret i la docència en escoles específiques que treballen per la difussió i l'aprenentatge de la música tradicional catalana arreu del país.

Ha impartit i imparteix classes de: gralla, tarota, flabiol i tamborí, cant tradicional i sensibilització musical. I a format part del professorat de les escoles: Escola de Música Tradiconal del Penedès (Arboç) (2007-2010) -  Aula de Sons de Reus (2012 - 2020) -  Escola dels Castellers de Lleida (2008-2009) -  AMTP de Manresa (2010-2012) -  Xarxa d’espais per a la Música Tradicional (XEMT) (Cervera i Tàrrega) (20013- fins actualment) -  Escola Municipal de Música de Tarragona (2015- 2019) - Escola Municipal de Mollerussa (2019 - 2021).

Foto: Albert Castells al festival Eva (2016)

bottom of page